Skupština Komore – Obaveštenje

Skupština Komore – Obaveštenje

OBAVEŠTENJE

Skupština Komore javnih nabavki Srbije je na sednici održanoj dana 25.02.2020. godine jednoglasno donela odluku u skladu sa članom 9. stav 8. tačka 4) Statuta Komore da dotadašnje članove Prof. dr Marka Špilera i Miloša Jovića, koji su se samonicijativno povukli, u Upravnom odboru zamene Darko Panjković i Zlata Janković. Iako se na prvi pogled čini da je Upravni odbor (UO) izgubio odlaskom dvojice doajena, isti je, smatramo, dobio „svežu krv“ iskusnih delatnika oblasti javnih nabavki, dok će se pomenuti dvojac povlačenjem iz UO u potpunosti i rasterećeno obaveza koje sa sobom nose aktivnosti u UO, posvetiti radu u okviru svojih redovnih i za Komoru vitalnih funkcija – Predsednika i Direktora.

Shodno navedenom, trenutni sastav Upravnog odbora čine:

1) Jovan Dukić – Predsednik Upravnog odbora
2) Andrijana Jovanović – član Upravnog odbora
3) Dragana Živojinović – član Upravnog odbora
4) Zlata Janković – član Upravnog odbora
5) Darko Panjković – član Upravnog odbora

Na temu četiri meseca od primene novog Zakona o javnim nabavkama „Sl. glasnik R. Srbije 91/2019 “ gost u jutarnjem programu RTV1, Jovan Dukić – Predsednik upravnog odbora Komore javnih nabavki Srbije.

Članovi sa pravom očekuju mnogo od ovog sastava organa Komore koji ima ingerencije da organizuje obavljanje delatnosti i ispunjenje ciljeva, posebno u periodu koji donosi velike izazove kroz primenu novog Zakona o javnim nabavkama.

Obaveštenje sačinio Sekretar Komore
Nikola Živančević s.r.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *